Læs mere her. Kirken er - grundet Covid 19 - til dagligt lukket og låst.

Tilmelding nødvendig, hvis du ønsker at deltage ved messe. Kontakt Kirsten Eilersen eller Ulla Pinborg

Vores årlige julemarked - den sidste lørdag i november 2020 - er desværre aflyst. Vi håber, at se jer til julemarked i 2021.

Download sognebreve her

Sct. Vincent Kirke 1

Velkommen til Den romersk-katolske Kirke i Helsingør

Sankt Vincent Kirke er Den romersk-katolske kirke i Helsingør og er sognekirke for alle katolikker i Nordsjællands østlige del. Vi er en menighed med medlemmer fra mange forskellige nationer. Kirken blev indviet i år 1930 og ligger i hjertet af Helsingør 750 m. ca. 10 min. gang fra Helsingør station (se kort)

Faste messetider: Søndag Kl. 10:00. Messe på polsk se sognekalender. Tirsdag kl.14.00. Tilmelding nødvendig

Vi beder rosenkransen hver tirsdag kl. 14:30. Alle er hjertelig velkommen til at deltage.

Hjemmeside for den polsktalende del af menigheden