Følg os på Facebook

Download sognebreve her

Sct. Vincent Kirke 1

Velkommen til Den romersk-katolske Kirke i Helsingør

Sankt Vincent Kirke er Den romersk-katolske kirke i Helsingør og er sognekirke for alle katolikker i Nordsjællands østlige del. Vi er en menighed med medlemmer fra mange forskellige nationer. Kirken blev indviet i år 1930 og ligger i hjertet af Helsingør 750 m. ca. 10 min. gang fra Helsingør station (se kort)

Du er altid velkommen til at besøge Sankt Vincent Kirke. Kirken er åben alle ugens dage mellem Kl. 09:00 - 18:00

Faste messetider: Søndag Kl. 10:00 og Kl. 17:00 (polsk). Tirsdag Kl. 14:30. Fredag kl. 17.30. Lørdag kl. 16:00 (engelsk) Du kan melde dig ind på Facebook siden for at se om den engelske messe er aflyst her

Vi beder rosenkransen hver tirsdag kl. 14:00. Alle er hjertelig velkommen til at deltage.

Hjemmeside for den polsktalende del af menigheden