På grund af Coronapandemien er Sankt Vincent Kirke desværre lukket og låst - foreløbig indtil den 13. april.

Alle offentlige messer og andre aktiviteter, samt sammenkomster i Sankt Vincent Kirke er aflyst. Læs mere på Den katolske Kirkes hjemmeside.

Læs seneste sognebrev her - særudgave april med information om Påskefejring under Coronaepidemien.

Velsignede palmegrene og et lille lys til påskenatten kan hentes ved kirken søndag den 5. April mellem kl. 11 - 13. Husk at passe på hinanden og holde afstand.

Søndagsmesse og daglige messer i Sankt Ansgar Kirke kan ses via nettet
(søndage 10:00 og hverdage 17:00. A
fholdes uden menighedens deltagelse)

Øvrige muligheder for at overvære messe via nettet:

Vatikanet på YouTube (italiensk)
Søndagsmesse i Peterskirken og daglig messe v. Pave Frans fra Casa Santa Marta

Msze online (polsk)
Søndagsmesse og daglig messe fra kirker i Polen

KTOTV (fransk)
Søndagsmesse og daglig messe i Saint-Germain l'Auxerrois

Churchservices.tv (engelsk)
Søndagsmesse og daglig messe fra kirker i Storbritannien og Irland

Download sognebreve her

Sct. Vincent Kirke 1

Velkommen til Den romersk-katolske Kirke i Helsingør

Sankt Vincent Kirke er Den romersk-katolske kirke i Helsingør og er sognekirke for alle katolikker i Nordsjællands østlige del. Vi er en menighed med medlemmer fra mange forskellige nationer. Kirken blev indviet i år 1930 og ligger i hjertet af Helsingør 750 m. ca. 10 min. gang fra Helsingør station (se kort)

Du er altid velkommen til at besøge Sankt Vincent Kirke. Kirken er åben alle ugens dage mellem Kl. 09:00 - 18:00

Faste messetider: Søndag Kl. 10:00. Messe på polsk se sognekalender. Tirsdag kl.14.30.

Vi beder rosenkransen hver tirsdag kl. 14:00. Alle er hjertelig velkommen til at deltage.

Hjemmeside for den polsktalende del af menigheden