Julemarked afholdes lørdag den 30. november 2019 kl. 10:00 - 15:00

På julemarked sælges en masse jule - og kirkerelaterede ting og sager - kranse, juledekorationer, traditionel og klassisk julepynt. Her bydes på et vælg af hjemmelavet guf som småkager - marmelade - geleer m.m.. Rosenkranse - engle, kors, medaljer, et bogmarked med gamle - og nye bøger. Amerikansk lotteri med flotte gevinster, en fiskedam for de små og en hyggelig café med gløgg, æbleskiver, boller, kaffe og kager.

Som nået nyt har vi en bæredygtig bod, samt en bod med polsk julepynt

Julemarkedet har til huse i den hyggelige menighedssal med et spændende loppemarked i kælderen i den gamle præstegård, hvor priserne er mere end rimelige.

Der vil kl. 11:00 og kl. 13:00 være de skønneste toner fra Hildegaard von Bringen sunget af Alice Frederiksen.

Vigtigt er også, at der i løbet af denne dag er rig mulighed for at søge ind i den smukke rustikke kirke og i fred og ro, med stille musik i baggrunden, meditere og glæde sig over den tilstundende advent med julens budskab, om et barn er født. Tænde et lys eller bede en stille bøn for de svage, de savnede, de nære og kære.

Vi glæder os til en hyggelig stund med jer