Hvad kan du hjælpe med?

Bliv frivillig i menigheden, der er brug for dig! Er du god til at komme med nye input/ideer, gøre rent, rydde op eller lave en god kop kaffe.

Vores menighed er levende på grund af de mennesker, den består af, og skal den fungere optimalt, er det vigtigt, at alle som har mulighed for det, bidrager til fællesskabet, med det bedste den enkelte er god til og brænder for.

Her på siden kan du se, hvilke opgaver, vi mangler hjælp til. Ser du et behov og har lyst til at hjælpe med det, skal du ikke tøve med at kontakte Collette eller en fra menighedsrådet. Vi er som altid åben for nye ideer.

Fælles kontaktperson for frivillige:

Opgaver i Kirken

Kirkekaffe: Kirsten Carlsen, Tlf: 4922 1739

Indkøb til menighedssal: Kirsten Carlsen, Tlf: 4922 1739

Fællesarrangementer: Maria Schmidt Tlf: 4921 4599

Rengøring: Marit Eistrup,Tlf: 2871 3290

Blomster: Annette Loison, Tlf: 4926 1203

Ministranter:

Kommunionsuddelere: Elisabeth Tasarek, Tlf: 2172 8036  Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjemmesideredaktion: Marina Schiellerup, Tlf: 2142 3575  Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.